Werkregels

Want goede afspraken geven duidelijkheid!

Als je wilt werken in Nederland, staat Flexipool voor je klaar. We regelen werk, huisvesting, vervoer en alles wat hierbij komt kijken. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers. Daarom hanteren we een aantal spelregels en maken we goede afspraken met elkaar.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn vooral gevestigd in Zuid-Nederland; in de provincies Limburg en Noord-Brabant. De meeste bedrijven waar we voor werken, bevinden zich in de omgeving van Venlo. Hier zit ook het Flexipool hoofdkantoor. We zijn vooral actief in de voedingsindustrie, tuinbouw, productie en logistiek.

Minimale verblijfsduur

Als je via Flexipool komt werken in Nederland, is de minimale verblijfsduur 4 weken. Een langer verblijf is altijd mogelijk.

Accommodatie & vervoer

Wij hebben diverse woonruimtes beschikbaar, zoals hotels, appartementen, vakantiewoningen en flats. Altijd in de buurt van waar je gaat werken. De accommodaties hebben kamers voor 2 à 3 personen. De woonkamer, kitchenette en badkamer zijn voor gezamenlijk gebruik. In alle accommodaties is gratis internet beschikbaar. Als het nodig is, regelen wij ook het vervoer van en naar je werk.

Werkkleding

In Nederland is het voor veel banen verplicht om speciale werkschoenen met verstevigde neus (type Stal-Cap – S3) te dragen. Als je deze niet meeneemt, kun je ze bij ons kopen. Voor bepaalde werkzaamheden heb je ook beschermende kleding nodig. Die verstrekken wij in ruil voor een borgsom.

Salaris

Het loon over de eerste gewerkte week (maandag – zondag) wordt in de volgende week verrekend en op vrijdag uitbetaald. Je eerste betaling ontvang je dus twee weken na aanvang van de werkzaamheden. Neem daarom je bankpas of geld mee voor de eerste twee weken van je verblijf in Nederland.

Vragen? Neem contact op!

Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Stuur je CV in!

We zijn benieuwd naar jouw talenten. Stuur je CV in en we zullen kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Stuur je CV in