Over Flexipool

Onze mensen maken het verschil!

Flexipool Personeelsdiensten is een zelfstandig onderdeel van de VoCo Groep. Als snelgroeiende HR-dienstverlener beschikt Flexipool naast een hoofdkantoor in Venlo over eigen wervingskantoren in o.a. Polen, Letland en Roemenië. Regionaal zijn wij inmiddels een speler van betekenis: dagelijks gaan ruim 600 tevreden medewerkers aan de slag voor onze opdrachtgevers in de voedingsindustrie, techniek en productie & logistiek.

We helpen u vooruit

Flexipool biedt tijdelijke, flexibele werkplekken voor productie- en logistieke diensten. Zowel medewerkers als opdrachtgevers helpen we vooruit – daar halen we onze voldoening uit. Om onze kwaliteit te waarborgen, gaan we regelmatig in gesprek met opdrachtgevers en medewerkers. Zo combineren we ervaring en deskundigheid. Daarbij staan twee zaken centraal: de ontwikkeling van onze medewerkers én de belangen van u als ondernemer.

We doen wat we beloven

Een duurzaam personeelsbestand is goed voor uw onderneming. We zien graag dat medewerkers en opdrachtgevers zich voor langere tijd aan elkaar verbinden. Daarbij horen kernwaarden als eerlijkheid, betrouwbaarheid en integriteit. We zijn transparant in onze aanpak en bedrijfsvoering, staan ​​open voor meningen van u en uw onderneming en heel belangrijk: we doen wat we beloven!

Duurzaam succes voor uw onderneming

Wij weten dat flexibel ondernemen een voorwaarde is voor succes. Daarom zijn wij er voor u! Flexipool speelt op maat in op uw dynamische personeelsbehoefte. Met bijna 25 jaar ervaring weten we precies hoe dat werkt en hebben we onze bedrijfsprocessen optimaal ingericht. Samenwerken met Flexipool betekent een samenwerking voor de lange termijn. Dat zorgt voor rust, regelmaat en orde op personeelsgebied. En draagt bij aan het duurzame succes van uw onderneming.

We gaan graag met u in gesprek!

Bent u op zoek naar gemotiveerde arbeidsmigranten voor de zorgeloze invulling van uw tijdelijke vacatures? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Vragen? Neem contact op!

Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Stuur je CV in!

We zijn benieuwd naar jouw talenten. Stuur je CV in en we zullen kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Stuur je CV in