Zoek je werk?

Ga aan de slag in Zuid-Nederland!

Ga aan de slag in Zuid-Nederland! In Zuid-Nederland liggen er volop kansen voor gemotiveerde medewerkers uit verschillende EU-landen, zoals Polen, Roemenië en Letland. Zie jij een toekomst in Zuid-Nederland wel zitten? Dan helpen we je graag. Wij hebben de contacten, helpen je aan huisvestiging, regelen vervoer en we zorgen ervoor dat al het papierwerk goed geregeld wordt. Ook kun je bij ons een opleiding volgen. En bij Flexipool betalen we je goed, altijd meer dan het minimumloon.

Vacatures

Op deze pagina vind je een overzicht van alle beschikbare vacatures. Staat er op dit moment geen geschikte vacature bij, kom dan snel terug want het aanbod wisselt vaak. Of laat je gegevens en cv achter, dan nemen wij contact met jou op als we een geschikte vacature hebben.

Hoe werkt het?

Werken in Nederland, hoe gaat dat in z’n werk? Dat leggen we je graag uit op deze pagina. Wees gerust, ondanks alle wetten en regels rondom werken in Nederland maken we je het bij Flexipool zo makkelijk mogelijk. We weten precies wat nodig is en we helpen je van A tot Z.

Wat heb je nodig?

Je besluit natuurlijk niet zomaar om te gaan werken in Nederland. Het is een flinke stap en die moet je zo goed mogelijk voorbereiden. Maar je staat er niet alleen voor. Flexipool helpt je en regelt zoveel mogelijk zaken voor je, zodat jij een vliegende start kunt maken.

De spelregels

Samenwerken met Flexipool en gebruikmaken van onze diensten op het gebied van huisvesting, vervoer en sociale zekerheid betekent natuurlijk ook dat er spelregels zijn. We maken hierover graag duidelijke afspraken met je.

Vragen? Neem contact op!

Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Stuur je CV in!

We zijn benieuwd naar jouw talenten. Stuur je CV in en we zullen kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Stuur je CV in