Werken in Nederland

Wat komt daar allemaal bij kijken?

Goed dat je op deze pagina bent beland. Dat betekent dat je serieuze interesse hebt om te komen werken in Nederland. En gelijk heb je, wij hebben volop werk en we helpen je van A tot Z. Hieronder lees je wat erbij komt kijken als je via Flexipool gaat werken in Nederland.

Stap 1: registratie

We willen graag weten wie je bent. Daarom vragen we je om het aanvraagformulier bij de vacature zo volledig mogelijk in te vullen. Is er momenteel geen geschikte vacature, laat dan je gegevens en cv achter, zodat we later alsnog contact met je op kunnen nemen als we een passende vacature voor je hebben.

Stap 2: ons aanbod

Een van onze medewerkers neemt telefonisch contact met je op. Tijdens het gesprek bespreken we alle details van de vacature. Zo kun je een weloverwogen en bewuste keuze maken om naar Nederland te komen. We doen er alles aan om jouw wensen optimaal te matchen met de vacature! Onderwerpen die we tijdens het gesprek met je doornemen, zijn o.a.:

  • Je taken en verantwoordelijkheden
  • Suggestie netto salaris
  • Informatie over accommodatie en maaltijden op de werkplek
  • Werktijden
  • Begin- en einddatum van het werk

Tijdens het kennismakingsgesprek kun je ons ook alle vragen stellen die je wilt.

Stap 3: werkbesluit

Zie je het zitten met Flexipool en besluit je om naar Nederland te komen? Top, in dat geval moeten er wat formaliteiten geregeld worden en mag je het contract ondertekenen. Belangrijk voor de reis is dat je een geldige identiteitskaart/paspoort. Daarnaast heb je een bankrekening nodig en een sofinummer/BSN-nummer. Als je voor de eerste keer vertrekt, helpen we je in Nederland aan dit nummer.

Stap 4: naar Nederland

Als alle formaliteiten zijn geregeld, kun je je voorbereiden op je vertrek naar Nederland. Bij aankomst in Nederland staat er een contactpersoon voor je klaar, die je de nodige informatie geeft over je verblijf en je eerste werkdag. Heb je vragen, bel of mail ons dan! We helpen je graag en goed!

Vragen? Neem contact op!

Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Stuur je CV in!

We zijn benieuwd naar jouw talenten. Stuur je CV in en we zullen kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Stuur je CV in